Khamis, 31 Disember 2009

Sukarkah mengucapkan Terima Kasih...!!!

Dalam kita melayari detik demi detik yang berlalu disepanjang kehidupan,kadang-kala kita memandang remah perkara ini. Ucapan terima kasih.
Sukarkah untuk diucapkan..atau pun hanya sekadar diucap bila terdesak..atau sekadar mengambil hati.

Mampukah kita menyampaikan ucapan terima kasih seikhlas hati..dengan rasa penuh kesyukuran dan kasih sayang?

Untuk insan-insan di bawah...daku dengan penuh rasa rendah hati..ingin menyampaikan rasa penghargaan yang teramat sangat pada kalian semua..hanya ini yang mampu bonda ucapkan...


1.Buat si bongsu ku (Nuur Aiman );
Terima kasih di atas jasa adik pada bonda...sepanjang bonda dihimpit masalah..adik sentiasa membantu tanpa sedikit pun keluhan.Bila bonda di IPG..adik mengambil alih semua urusan bonda dalam mengurus rumahtangga.Waktu bonda pulang..adik telah siap memasak hidangan walaupun usia adik terlalu muda..adik tau...,bonda tentu keletihan dan kelaparan juga.
Terlalu banyak jasa dan pengorbanan dari adik..memang adik anak yang baik.Satu anugerah Allah yang terbaik untuk bonda!!.Terima kasih adik,terima kasih..sayangku!!

2.Buat si dara ku Una;
Terimakasih atas perhatian dan penjagaan Una selama ini.Pengorbanan Una terlalu besar pada bonda.Tika bonda terlantar di hospital,Una setia disisi tanpa rungutan.Tika kawan sibuk study,Una merelakan diri meninggalkan kelas demi menjaga bonda.Bonda sangat berbangga dengan Una.Terima kasih anakku.Jasa mu..pada bonda tak terhingga rasanya.Moga Allah sentiasa melimpahkan rahmatnya atas segala pengorbanan yang telah Una berikan pada bonda selama ini.

3.Nadia dan Fizi;
Terimakasih kerana menjadi anak yang baik dan sentiasa mendengar kata.Kalian berdua sentiasa menjadi pembakar semangat di dalam hidup bonda.SemogaAllah sentiasa merahmati kehidupan kalian berdua.

4.Buat suami tersayang
.Terimakasih kerana sentiasa setia berkorban untuk kami.Terimakasih atas segala kasih sayang .Terimakasih atas segala perhatian tika saat susah dan senang dan tika saat sedih dan gembira.Terimakasih atas segalanya!!!

0 ulasan: